Фазан смажений

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    6 порцій

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 фазан;
  • 60 г шпику;
  • 1 ст. л. топленого свинячого сала;
  • 1 ст. л. вершкового масла;
  • зелень;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПідготовану тушку обсмажити (для більшої соковитості її можна нашпигувати свинячим шпиком або обернути філейну частину тоненькими скибками шпику, перев’язавши ниткою в декількох місцях), посолити та смажити на деко в духовці 30-40 хвилин, поливаючи жиром та соком, що виділився.
  • 2 крокФазана покласти на тарілку, полити соком, маслом та прикрасити гілочкою зелені. Окремо можна подати салат або мариновані фрукти.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test