Фазан в червоному вині з селерою

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    90 хвилин

  • recipe-servings

    6 порцій

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 фазан;
  • 5 ст. л. вершкового масла;
  • 50 г шпику;
  • 1 склянка сухого червоного вина;
  • 1 стакан курячого бульйону;
  • 2 великих корені селери;
  • 1 склянка 20% вершків;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПідготовлену тушку натерти сіллю, перцем Огородник™ та обсмажити на маслі. Додати нарізаний кубиками шпик, вино, бульйон, накрити кришкою та тушкувати на слабкому вогні.
  • 2 крокСелеру занурити на кілька хвилин в окріп, обсушити, нарізати тоненькими скибками та тушкувати з жиром. Коли селера буде майже готова, влити вершки, довести до кипіння та змішати з соусом, в якому тушився фазан. Якщо маса вийде занадто рідкою, додати жовток. Викласти фазана на тарілку та залити гарячим соусом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test