Філе індички в сметані

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • Філе індички – 700 г;
  • Сметана – 450 г;
  • Бульйон – 220 г;
  • Борошно – 30 г;
  • Рослинна олія – 3-4 ст. л.;
  • Цибуля – 150 г;
  • Часник – 2-3 зубчики;
  • Лавровий лист Огородник™ – 2 шт.;
  • Сіль, перець ТМ Огородник за смаком.

Процес приготування

  • 1 крокПромити філе індички під теплою водою та просушити на паперовому рушнику, нарізати невеличкими шматочками. Почистити цибулю, нарізати на півкільцями.
  • 2 крокВ сковорідку з товстим дном налити рослинну олію та добре підігріти її. Викласти філе індички, цибулю та обсмажити до золотистого кольору. Посолити за смаком.
  • 3 крокДо глибокої миски влити сметану, борошно, сіль та перець. Ретельно перемішати соус та додати у сковорідку до м’яса. Також додати бульйон, лавровий лист. Накрити кришкою сковорідку та тушкувати на повільному вогні 30-40 хвилин. За 5 хвилин до готовності страви додати дрібно нарізаний часник.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test