Філе пангасіуса у духовці

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    35 хвилин

  • recipe-servings

    2 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • філе пангасіуса – 550 г;
  • цибуля – 1-2 шт.;
  • сир твердий – 120 г;
  • приправа «Середземноморська» – 1 ч. л.;
  • сіль, перець – за смаком.

Процес приготування

  • 1 крокДеко застеліть фольгою. Очищену цибулю, нарізану кільцями, викладіть на фольгу.
  • 2 крокЯкщо філе заморожене, його потрібно розморозити та висушити. Філе з обох сторін натріть приправою, сіллю та перцем і викладіть на цибулю.
  • 3 крокЗагорніть філе пангасіуса у фольгу та випікайте в духовці 20-25 хв. при температурі 180°.
  • 4 крокРозгорніть фольгу, філе риби посипте тертим сиром і запікайте ще 10 хв. до утворення апетитної золотистої скоринки. До столу страву варто подавати гарячою з будь-яким гарніром.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test