Галантин із курки

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 курка;
  • 8 яєць;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 1 пучок шпинату;
  • 10 грецьких горіхів;
  • 100 г печінки;
  • 1 морква;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 цибуля;
  • спеції ОгородникТМ;
  • зелень.

Процес приготування

  • 1 крокКурку обробити, зробити надріз по хребту від шиї до хвоста.
  • 2 крокОбережно, щоб не порвати, зняти шкірку, промити її, поставити на стіл і заповнити шарами фаршу: шар курячого фаршу товщиною в палець, потім шар холодного омлету із шпинатом, шар курячого фаршу товщиною в півпальця, тертий грецький горіх, змішаний із жовтком, шар курячого фаршу, шар паштетної маси із яловичої печінки, омлет із шпинатом та накрити курячим фаршем.
  • 3 крокОтвір зашити, курку завернути в серветку, перев’язати шпагатом та опустити в каструлю. Залити водою, додати ароматичні корені, спеції Огородник™ та варити при слабкому кипінні 2 години.
  • 4 крокГотовий галантин охолодити, нарізати шматками товщиною в палець, викласти на тарілку, прикрасити вареним яйцем, червоними помідорами та зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test