
Галантин із курки
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
120 хвилин
-
10 порцій
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 курка;
- 8 яєць;
- 2 ст. л. вершкового масла;
- 1 пучок шпинату;
- 10 грецьких горіхів;
- 100 г печінки;
- 1 морква;
- 1 корінь петрушки;
- 1 цибуля;
- спеції ОгородникТМ;
- зелень.
Процес приготування
- 1 крокКурку обробити, зробити надріз по хребту від шиї до хвоста.
- 2 крокОбережно, щоб не порвати, зняти шкірку, промити її, поставити на стіл і заповнити шарами фаршу: шар курячого фаршу товщиною в палець, потім шар холодного омлету із шпинатом, шар курячого фаршу товщиною в півпальця, тертий грецький горіх, змішаний із жовтком, шар курячого фаршу, шар паштетної маси із яловичої печінки, омлет із шпинатом та накрити курячим фаршем.
- 3 крокОтвір зашити, курку завернути в серветку, перев’язати шпагатом та опустити в каструлю. Залити водою, додати ароматичні корені, спеції Огородник™ та варити при слабкому кипінні 2 години.
- 4 крокГотовий галантин охолодити, нарізати шматками товщиною в палець, викласти на тарілку, прикрасити вареним яйцем, червоними помідорами та зеленню.