Гарбузовий сік

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 кг м'якоті гарбуза;
  • 500 г цукру;
  • 4 л води;
  • 1 лимон.

Процес приготування

  • 1 крокБанки та кришки стерилізувати, м’якоть гарбуза натерти на крупній тертці. Приготувати сироп з води та цукру, залити ним натертий гарбуз та варити на слабкому вогні 15 хвилин, періодично помішуючи.
  • 2 крокПотім остудити до кімнатної температури. Готову масу протерти через сито, додати лимонний сік, довести до кипіння та варити ще 15 хвилин. Потім розлити в банки і закатати.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test