
Гаспачо
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
30 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 450 г помідорів;
- 1 шт. ріпчастої цибулі;
- 1 огірок;
- 1 перець консервований;
- 3 склянки томатного соку;
- кінза (коріандр);
- 0,3 червоного склянки винного оцту;
- 1/4 склянки оливкової олії;
- соус табаско (за смаком);
- перець ОгородникТМ.
Процес приготування
- 1 крокНаріжте на невеликі шматочки половину помідорів, огірка та цибулі і перекладіть в комбайн. Додайте червоний перець і подрібніть до стану пюре. Перекладіть в миску.
- 2 крокДодайте томатний сік, нарізану кінзу, оцет, оливкову олію і кілька крапель табаско. Добре перемішайте.
- 3 крокЗ решти помідорів вийміть насіння і наріжте невеликими кубиками. Так само наріжте огірок і цибулю, додайте все у суп.
- 4 крокПосоліть, додайте перець Огородник™ і поставте в холодильник охолоджуватися.