
Голландський соус із зеленню
-
Підготовка
5 хвилин
-
Готувати
15 хвилин
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 350 г вершкового масла;
- 6 жовтків;
- 25 мл 9%-ного оцту;
- 25 г ріпчастої цибулі;
- 100 мл концентрованого бульйону;
- 1/2 лимону (невеликого);
- 15 г зелені петрушки;
- чорний перець горошком ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокУ каструлю влити оцет, додати подрібнений чорний перець горошком Огородник™, нашатковану цибулю та варити 10-15 хв.
- 2 крокПотім додати бульйон, жовтки та безперервно помішуючи варити на слабкому вогні. Каструлю зняти з вогню та влити цівкою, помішуючи, розтоплене вершкове масло.
- 3 крокЗаправити соус сіллю та лимонним соком. Соус процідити через сито. Перед подачею в соус покласти подрібнену зелень петрушки.
- 4 крокПодавати до м’ясних та рибних страв. Для рибних страв соус готують на концентрованому рибному бульйоні.