Голландський соус із зеленню

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 350 г вершкового масла;
  • 6 жовтків;
  • 25 мл 9%-ного оцту;
  • 25 г ріпчастої цибулі;
  • 100 мл концентрованого бульйону;
  • 1/2 лимону (невеликого);
  • 15 г зелені петрушки;
  • чорний перець горошком ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокУ каструлю влити оцет, додати подрібнений чорний перець горошком Огородник™, нашатковану цибулю та варити 10-15 хв.
  • 2 крокПотім додати бульйон, жовтки та безперервно помішуючи варити на слабкому вогні. Каструлю зняти з вогню та влити цівкою, помішуючи, розтоплене вершкове масло.
  • 3 крокЗаправити соус сіллю та лимонним соком. Соус процідити через сито. Перед подачею в соус покласти подрібнену зелень петрушки.
  • 4 крокПодавати до м’ясних та рибних страв. Для рибних страв соус готують на концентрованому рибному бульйоні.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test