Голландський соус основний

  • recipe-time

    Підготовка

    5 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 3 шт. яєчних жовтків;
  • 1 ст. л. лимонного соку;
  • 250 г вершкового масла;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокВершкове масло розтопити. Жовтки збити з невеликою кількістю солі на водяній бані до утворення піни. Поступово додати до жовтків вершкове масло. Соус приправити лимонним соком та перцем Огородник™.
  • 2 крокПодають до відварених рибних страв, цвітної капусти та інших овочевих страв.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test