
Голландський соус з гірчицею
-
Підготовка
5 хвилин
-
Готувати
15 хвилин
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 800 г масла вершкового;
- 100 мл води;
- 12 яєчних жовтків;
- 50 г гірчиці;
- 2 лимони або 2 г лимонної кислоти;
- перець чорний мелений ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокУ глибокий сотейник влити сирі яєчні жовтки та холодну воду, додати вершкове масло, нарізане шматочками, і варити, безперервно помішуючи. Як тільки суміш злегка загусне, соус зняти з вогню.
- 2 крокДодати гірчицю та приправити лимонним соком, сіллю і перцем Огородник™, добре перемішати. Подається до смаженої риби.