Гранатовий соус

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 100 мл гранатового соку;
  • 100 мл червоного вина;
  • 1 ч. л. базиліка;
  • 1 ч. л. крохмалю;
  • чорний перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЗ граната вичавити сік або використати готовий, додати у нього сіль, перець Огородник™ та базилік (свіжий або сухий). У червоному вині розведіть крохмаль.
  • 2 крокДоведіть до кипіння сік зі спеціями, варіть 5 хвилин, потім процідіть, влийте цівкою вино з крохмалем та знову при помішуванні доведіть до кипіння, доки соус не загусне.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test