
Гречка з куркою, запечена в духовці
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г курки;
- 50 г вершкового масла;
- 4 склянки води;
- 2 склянки гречки;
- зелень петрушки;
- часник;
- чорний мелений перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокКурку посолити, поперчити та залишити маринуватися на 10 хвилин. Гречку залити окропом, додати дрібно порізаний кріп, крупно порізаний часник та сіль.
- 2 крокЗакрити кришкою та залишити пропарюватися на 10 хвилин. На пропарену гречку викласти курочку та шматочки вершкового масла. Закрити щільно кришкою та відправити в духовку.
- 3 крокТримати гречку в духовці при температурі 180 градусів до зарум’янювання курочки та готовності самої гречки, кришку не відкривати.
- 4 крокПриблизна тривалість запікання становить 40-60 хвилин, залежно від духовки.