
Грибна запіканка
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 600 г печериць;
- 2 цибулини;
- 4 шт. яйця;
- 250 г вершків;
- 150 г сиру твердого;
- 50 г масла вершкового;
- 3 ст. л. борошна;
- 1 пакетик розпушувача тіста;
- зелень петрушки і кропу;
- спеції ОгородникТМ.
Процес приготування
- 1 крокГриби та цибулю порізати та пасерувати на вершковому маслі хвилин 10, додати вершки, сіль, спеції Огородник™, просмажити ще хвилин 5. Змішати яйця з борошном та розпушувачем, і сиром.
- 2 крокДодати охолоджені гриби та зелень, викласти приготовану масу в змащену форму діаметром 24. Випікати при 180 градусів до готовності. Вимкнути духовку, запіканку притрусити сиром, дати сиру розплавитися.