Грибне рагу

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 100 г сушених грибів;
  • 60 г ріпчастої цибулі;
  • 30 г борошна;
  • 120 г картоплі;
  • 45 г рослинної олії;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокГриби промити, замочити і в тій же воді відварити, потім дрібно нашаткувати, обсмажити на олії з цибулею, ввести муку, посолити, додати перець Огородник™ та обсмажувати ще 2-3 хвилини.
  • 2 крокКартоплю нарізати скибочками та зварити в грибному відварі, потім додати смажені гриби з цибулею, перемішати та тушкувати 5-10 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test