Грибний бульйон

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 50 г грибів сушених;
  • 1 цибуля ріпчаста;
  • корінь петрушки;
  • 2 моркви;
  • спеції ОгородникТМ.

Процес приготування

  • 1 крокСушені гриби промити в теплій воді, залити холодною водою і залишити на 3-4 год. для набухання. Гриби витягнути, промити, залити процідженою водою, в якій вони замочувались. Варити без додавання солі.
  • 2 крокПісля закипання додати очищені та крупно нарізані моркву, корінь петрушки, цибулю та спеції Огородник™. Варити на слабкому вогні 30-40 хв. до готовності грибів.
  • 3 крокГотовий бульйон проціджують, гриби промивають, шинкують і додають до бульйону за 10 хв. до закінчення варіння.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test