
Грибний бульйон
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 50 г грибів сушених;
- 1 цибуля ріпчаста;
- корінь петрушки;
- 2 моркви;
- спеції ОгородникТМ.
Процес приготування
- 1 крокСушені гриби промити в теплій воді, залити холодною водою і залишити на 3-4 год. для набухання. Гриби витягнути, промити, залити процідженою водою, в якій вони замочувались. Варити без додавання солі.
- 2 крокПісля закипання додати очищені та крупно нарізані моркву, корінь петрушки, цибулю та спеції Огородник™. Варити на слабкому вогні 30-40 хв. до готовності грибів.
- 3 крокГотовий бульйон проціджують, гриби промивають, шинкують і додають до бульйону за 10 хв. до закінчення варіння.