
Грибний гуляш
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
30 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 300-400 г печериць;
- 1-2 цибулини;
- 2-3 шт. болгарського перцю;
- 1-2 зубчики часнику;
- 1 ст. л. борошна (з гіркою);
- 2-3 ст. л. томатної пасти;
- перець чорний мелений ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокПечериці вимити й нарізати скибочками або на 4 частини. Цибулю нарізати на четвертинки, часник подрібнити, перець очистити від серцевинки та нарізати кубиками або смужками. На розігрітій з рослинною олією сковороді обсмажити цибулю та часник (2 хвилини), додати болгарський перець та обсмажувати 5 хвилин, потім додати гриби та смажити ще 7-8 хв. Додати томатну пасту та перемішати, посипати гуляш борошном і ще раз гарненько перемішати.
- 2 крокВлити в сковороду 1,5-2 склянки води та довести до кипіння, помішуючи, тушкувати 1-2 хвилини. Посолити і додати перець Огородник™, подрібнену зелень та дати настоятися. В якості гарніру добре підійде картопляне пюре або макарони.