Грибний соус до риби

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 200 г печериць;
  • 2 цибулини;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 1,5 склянки білого соусу;
  • зелень петрушки;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокДрібно нарізати цибулю, пластинками нарізати гриби та тушкувати їх разом на вершковому маслі протягом 2 хвилин.
  • 2 крокПотім додати білий соус, перемішати та довести до кипіння. Зняти з вогню, додати подрібнену петрушку, сіль, перець Огородник™ та заправити вершковим маслом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test