Грибний соус з селерою

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 650 г грибів;
  • 4 ст. л. вершкового масла;
  • 2 цибулини;
  • 6 шт. стебел селери;
  • 650 мл бульйону;
  • 3 шт. яєць;
  • 450 г висушеного хліба;
  • зелень петрушки;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокУ великій сковороді на середньому вогні розігріти вершкове масло, додати подрібнені цибулю та селеру, сіль та перець Огородник™. Овочі смажити до золотистої скоринки 10-12 хвилин.
  • 2 крокПотім додати гриби, тушкувати під кришкою 5-7 хвилин, після чого зняти кришку та смажити приблизно ще 10 хвилин, поки не випарується рідина. Готові овочі зняти з вогню та дати охолонути.
  • 3 крокСушений хліб покришити, додати його до овочів, туди ж додати бульйон, петрушку, 3/4 склянки води, яйця, посолити, посипати перцем Огородник™ та ретельно розмішати.
  • 4 крокСоус підходить для запікання під ним курки, індички та інших видів м’яса.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test