Грибний соус з сиром

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 650 г грибів;
  • 4 ст. л. вершкового масла;
  • 2 цибулини;
  • 6 шт. стебел селери;
  • 650 мл бульйону;
  • 3 шт. яєць;
  • 450 г висушеного хліба;
  • зелень петрушки;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокУ сковороді з розігрітою рослинною олією пасерувати нарізану півкільцями цибулю, потім додати нарізані гриби та трохи обсмажити. Додати плавлений сир та молоко в сковороду, помішуючи довести до кипіння.
  • 2 крокГотувати приблизно 5 хвилин. Додати сіль, перець Огородник™ та вино, добре перемішати. Подавати до спагетті та інших макаронних виробів, а також каш.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test