Грибний соус

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г грибного бульйону;
  • 20 г борошна;
  • 60 г вершкового масла;
  • 1 цибуля;
  • чорний мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокНа розігрітій сковороді з вершковим маслом підсмажити борошно, поступово ввести бульйон, весь час помішуючи, довести до кипіння та готувати 15-20 хвилин.
  • 2 крокПотім додати попередньо обсмажену цибулю та гриби, з яких був приготований бульйон, посолити, приправити перцем Огородник™ та довести до кипіння. Подають до овочевих, картопляних та макаронних страв.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test