
Грибний суп по-угорськи
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- цибуля – 2 шт.;
- шампіньйони – 450 г;
- вершкове масло – 4 ст. л.;
- курячий бульйон – 500 мл;
- сушений кріп ТМ Огородник – 2 ч. л.;
- соєвий соус Izobiliti – 1 ст. л.;
- паприка солодка мелена ТМ Огородник – 1 ст. л.;
- молоко – 250 мл;
- сіль, перець – за смаком;
- лимон – 1 шт.;
- свіжа зелень;
- сметана – за смаком.
Процес приготування
- 1 крокНаріжте цибулю та шампіньйони на невеликі шматочки.
- 2 крокВ каструлі розігрійте олію, підсмажте цибулю та шампіньйони до золотистого кольору.
- 3 крокЗалийте грибну суміш бульйоном, додайте соєвий соус і паприку. Суп доведіть до кипіння, поступово зменшуючи вогонь до мінімального, проваріть суміш ще 15 хв.
- 4 крокМолоко з’єднайте з борошном і, постійно помішуючи, влийте в суп. Суміш проваріть ще 15 хв.
- 5 крокДодайте до супу сіль, перець, зелень, 2 ч. л. вичавленого соку лимона та сметану. Не доводячи до кипіння, проваріть суп ще 2-3 хв. Надзвичайно смачна страва готова!