Грибний суп по-угорськи

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • цибуля – 2 шт.;
  • шампіньйони – 450 г;
  • вершкове масло – 4 ст. л.;
  • курячий бульйон – 500 мл;
  • сушений кріп ТМ Огородник – 2 ч. л.;
  • соєвий соус Izobiliti – 1 ст. л.;
  • паприка солодка мелена ТМ Огородник – 1 ст. л.;
  • молоко – 250 мл;
  • сіль, перець – за смаком;
  • лимон – 1 шт.;
  • свіжа зелень;
  • сметана – за смаком.

Процес приготування

  • 1 крокНаріжте цибулю та шампіньйони на невеликі шматочки.
  • 2 крокВ каструлі розігрійте олію, підсмажте цибулю та шампіньйони до золотистого кольору.
  • 3 крокЗалийте грибну суміш бульйоном, додайте соєвий соус і паприку. Суп доведіть до кипіння, поступово зменшуючи вогонь до мінімального, проваріть суміш ще 15 хв.
  • 4 крокМолоко з’єднайте з борошном і, постійно помішуючи, влийте в суп. Суміш проваріть ще 15 хв.
  • 5 крокДодайте до супу сіль, перець, зелень, 2 ч. л. вичавленого соку лимона та сметану. Не доводячи до кипіння, проваріть суп ще 2-3 хв. Надзвичайно смачна страва готова!

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test