Гриби мариновані

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 10 кг свіжих грибів;
  • 1,5 л води;
  • 3 г лимонної кислоти;
  • 400 г солі;
  • 0,5 склянки оцтової есенції;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • гвоздика;
  • кориця.

Процес приготування

  • 1 крокГриби промити, кілька разів міняючи воду, очистити, висипати в каструлю, додати воду, сіль, лимонну кислоту, лавровий лист Огородник™, корицю та гвоздику.
  • 2 крокВідварити гриби, періодично знімаючи піну. Наприкінці варіння додати оцтову есенцію. Коли гриби готові, то вони починають осідати на дно каструлі.
  • 3 крокЗняти каструлю з вогню, гарячі гриби розкласти в стерильні банки, залити відваром, в якому варилися гриби. Банки прикрити кришками та стерилізувати в киплячій воді (банки по 0,5 л – 25 хвилин, по 1 л – 30 хвилин). Після стерилізації банки закатати, поставити дном догори та охолодити.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test