
Гриби мариновані
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 10 кг свіжих грибів;
- 1,5 л води;
- 3 г лимонної кислоти;
- 400 г солі;
- 0,5 склянки оцтової есенції;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- гвоздика;
- кориця.
Процес приготування
- 1 крокГриби промити, кілька разів міняючи воду, очистити, висипати в каструлю, додати воду, сіль, лимонну кислоту, лавровий лист Огородник™, корицю та гвоздику.
- 2 крокВідварити гриби, періодично знімаючи піну. Наприкінці варіння додати оцтову есенцію. Коли гриби готові, то вони починають осідати на дно каструлі.
- 3 крокЗняти каструлю з вогню, гарячі гриби розкласти в стерильні банки, залити відваром, в якому варилися гриби. Банки прикрити кришками та стерилізувати в киплячій воді (банки по 0,5 л – 25 хвилин, по 1 л – 30 хвилин). Після стерилізації банки закатати, поставити дном догори та охолодити.