
Гриби смажені
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г свіжих грибів;
- 2-3 морквини;
- 2-3 цибулини;
- зелень петрушки;
- перець чорний ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокГриби промити та відварити в підсоленій воді 10 хвилин, відкинути на друшляк.
- 2 крокЦибулю дрібно порізати, моркву натерти на крупній тертці. Цибулю обсмажити на сковорідці з олією, через хвилин 4-5 додати моркву та пасерувати овочі кілька хвилин.
- 3 крокПотім додати гриби, посолити і додати перець Огородник™, тушкувати 10-15 хвилин, помішуючи. Зняти з вогню та додати подрібнену зелень, перемішати.