
Гриби в сметані
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 450 г свіжих (або 160 г сушених грибів);
- 40 г масла або вершкового маргарину;
- 200 г сметани (або 300 г сметанного соусу);
- зелень;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокСвіжі гриби почистити, добре промити, нарізати скибочками, відварити; відвар використати для приготування соусів. Якщо гриби сушені, то їх потрібно перебрати, ретельно промити, замочити в холодній воді і в ній же відварити.
- 2 крокПотім відкинути, знову промити й нарізати. Відварені гриби обсмажити олією, залити сметаною або соусом, прокип’ятити 5-6 хвилин та подати до столу, посипати зеленню.