Гриби в сметані

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 450 г свіжих (або 160 г сушених грибів);
  • 40 г масла або вершкового маргарину;
  • 200 г сметани (або 300 г сметанного соусу);
  • зелень;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокСвіжі гриби почистити, добре промити, нарізати скибочками, відварити; відвар використати для приготування соусів. Якщо гриби сушені, то їх потрібно перебрати, ретельно промити, замочити в холодній воді і в ній же відварити.
  • 2 крокПотім відкинути, знову промити й нарізати. Відварені гриби обсмажити олією, залити сметаною або соусом, прокип’ятити 5-6 хвилин та подати до столу, посипати зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test