Гриби, запечені з картоплею

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 300 г смажених грибів;
  • 350 г картоплі;
  • 90 г ріпчастої цибулі;
  • 60 г маргарину;
  • 15 г сиру;
  • 15 г мелених сухарів;
  • 300 г сметанного або молочного соусу середньої густоти;
  • рослинна олія;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПідсмажити свіжі або відварені сушені гриби, додати пасеровану цибулю, заправити частиною соусу та посолити.
  • 2 крокНа порційну сковороду покласти по краях відварену картоплю, а в середину – гриби, розрівняти поверхню, залити соусом, посипати тертим сиром із сухарями, збризнути олією та запекти.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test