Гуляш по-трансільванськи

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг свинини;
  • 1 кг квашеної капусти;
  • 400 г цибулі;
  • 1 ч. л. кмину;
  • 2 зубки часнику;
  • 1 склянка сметани;
  • 1 солодкий перець;
  • кріп;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати шматочками, додати нарізану цибулю, розтертий часник, трохи кропу, кмину, влити воду або бульйон та тушкувати.
  • 2 крокКоли м’ясо напівготове, додати квашену капусту, сіль, нарізаний перець, добре перемішати і на слабкому вогні продовжувати тушкувати.
  • 3 крокНезадовго до готовності залити частиною сметани та довести до кипіння.
  • 4 крокПеред тим, як подати до столу, гуляш полити підігрітою сметаною.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test