
Гуляш по-трансільванськи
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
45 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 кг свинини;
- 1 кг квашеної капусти;
- 400 г цибулі;
- 1 ч. л. кмину;
- 2 зубки часнику;
- 1 склянка сметани;
- 1 солодкий перець;
- кріп;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо нарізати шматочками, додати нарізану цибулю, розтертий часник, трохи кропу, кмину, влити воду або бульйон та тушкувати.
- 2 крокКоли м’ясо напівготове, додати квашену капусту, сіль, нарізаний перець, добре перемішати і на слабкому вогні продовжувати тушкувати.
- 3 крокНезадовго до готовності залити частиною сметани та довести до кипіння.
- 4 крокПеред тим, як подати до столу, гуляш полити підігрітою сметаною.