
Гуляш з квасолею
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 300 г білої квасолі;
- 200 г копченої ковбаски;
- 2 шт. ріпчастої цибулі;
- 2 шт. солодкого перцю;
- 2 шт. помідор;
- 1 зубчик часнику;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- паприка солодка ОгородникТМ;
- чорний перець горошком ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокКвасолю промити та замочити в холодній воді на ніч. Потім варити з лавровим листом та перцем горошком Огородник™ протягом 1 години.
- 2 крокЦибулю та часник дрібно нарізати, ковбаски нарізати невеликими шматочками – все обсмажити на рослинній олії, протягом 5 хвилин, додати паприку та перемішати.
- 3 крокПомідори очистити від шкірки та нарізати кубиками, солодкий перець – соломкою, та додати все в сковорідку, тушкувати 5 хвилин.
- 4 крокПотім додати квасолю з відваром (1 склянка), посолити та тушкувати гуляш 10 хвилин, щоб рідина уварилася приблизно у два рази. Готовий гуляш посипати подрібненою зеленню.