Гуляш з квасолею

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 300 г білої квасолі;
  • 200 г копченої ковбаски;
  • 2 шт. ріпчастої цибулі;
  • 2 шт. солодкого перцю;
  • 2 шт. помідор;
  • 1 зубчик часнику;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • паприка солодка ОгородникТМ;
  • чорний перець горошком ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКвасолю промити та замочити в холодній воді на ніч. Потім варити з лавровим листом та перцем горошком Огородник™ протягом 1 години.
  • 2 крокЦибулю та часник дрібно нарізати, ковбаски нарізати невеликими шматочками – все обсмажити на рослинній олії, протягом 5 хвилин, додати паприку та перемішати.
  • 3 крокПомідори очистити від шкірки та нарізати кубиками, солодкий перець – соломкою, та додати все в сковорідку, тушкувати 5 хвилин.
  • 4 крокПотім додати квасолю з відваром (1 склянка), посолити та тушкувати гуляш 10 хвилин, щоб рідина уварилася приблизно у два рази. Готовий гуляш посипати подрібненою зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test