
Яєчний рулет з сиром
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 4 яйця;
- 150 г твердого сиру;
- 100 г сметани;
- зелень кропу;
- перець чорний мелений ОгородникТМ;
- коріандр;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокЩоб приготувати рулет, потрібно спекти тонкий омлет. Для цього потрібно яйця змішати зі сметаною, приправити сіллю та перцем Огородник™, добре збити.
- 2 крокУ підготовлену форму для запікання вилити суміш, щоб товщина була 5-6 мм. Запікати у духовці, розігрітій до 180 градусів, 10 хвилин. Якщо омлет місцями почне підніматися – проколоти його виделкою.
- 3 крокГотовий омлет вийняти та покласти світлою стороною вниз. Сир натерти на крупній тертці, додати подрібнену зелень, коріандр та добре перемішати.
- 4 крокВикласти готову начинку на омлет, залишивши з одного боку 5 см вільними. Рулет згорнути та покласти запікатися на 5 хвилин, швом донизу. Готовий рулет трохи охолодити і перед подачею нарізати скибочками.