Яєчний рулет з сиром

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 150 г твердого сиру;
  • 100 г сметани;
  • зелень кропу;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • коріандр;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЩоб приготувати рулет, потрібно спекти тонкий омлет. Для цього потрібно яйця змішати зі сметаною, приправити сіллю та перцем Огородник™, добре збити.
  • 2 крокУ підготовлену форму для запікання вилити суміш, щоб товщина була 5-6 мм. Запікати у духовці, розігрітій до 180 градусів, 10 хвилин. Якщо омлет місцями почне підніматися – проколоти його виделкою.
  • 3 крокГотовий омлет вийняти та покласти світлою стороною вниз. Сир натерти на крупній тертці, додати подрібнену зелень, коріандр та добре перемішати.
  • 4 крокВикласти готову начинку на омлет, залишивши з одного боку 5 см вільними. Рулет згорнути та покласти запікатися на 5 хвилин, швом донизу. Готовий рулет трохи охолодити і перед подачею нарізати скибочками.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test