Яйця Бенедикт

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 2 шт. яєць;
  • 1 шт. цибуля;
  • 50 г бекону;
  • 2 шт. тосту;
  • 50 г вершкового масла;
  • 1 ст. л. оцту.
  • Соус "Голландський"
  • 65 г вершкового масла;
  • 3 шт. яєчного жовтка;
  • 1 ч. л. води;
  • 1 ст. л. лимонного соку.

Процес приготування

  • 1 крокДрібно нарізати цибулю та бекон невеликими брусочками.
  • 2 крокУ каструлю налити воду, довести до кипіння, зменшити вогонь і влити туди оцет. Розмішати воду, зробивши воронку. Акуратно розбити в воронку води яйце, трохи перемішати і варити 2 -3 хвилини. Дістати шумівкою яйце і викласти на щільний паперовий рушник, щоб вода вбралася у нього.
  • 3 крокНа пательні розтопити вершкове масло і підсмажити тости. Цибулю обсмажити з беконом.
  • 4 крокДля приготування голландського соусу потрібно, поставити каструлю на парову баню – на каструлю з водою поставити миску, щоб вона не торкалася води. У миску покласти 65 г вершкового масла, розтопити його, помішуючи віночком, і посолити. В окремій мисці збити яйце і тонкою цівкою влити яйце в масло, збити і додати лимонний сік.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test