Яловичина духова

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500-600 г яловичини;
  • 3 ст. л. топленого смальцю;
  • 600 г картоплі;
  • 1 морква;
  • 0,5 ріпи;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 корінь селери;
  • 2 цибулі;
  • 2-3 ст. л. томат-пюре;
  • 1 ст. л. борошна (без верху);
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • кориця;
  • гвоздика;
  • майоран (або кмин);
  • зелень;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокШматки м’яса обсмажити, викласти в каструлю або глибоку сковороду і тушкувати з бульйоном та томатом-пюре до готовності.
  • 2 крокКартоплю і овочі нарізати скибками або кубиками і обсмажити на смальці по окремо. В посуд із м’ясом покласти обсмажені овочі і загорнуті в марлю прянощі.
  • 3 крокВсе це залити червоним соусом, приготованим на бульйоні, в якому тушкувалося м’ясо, і тушкувати до готовності м’яса та овочів. Перед подачею до столу вийняти прянощі.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test