Яловичина по-бургундськи

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг яловичини (із задньої ноги);
  • 2-3 цибулини;
  • 4 моркви;
  • 200 г свіжих грибів;
  • 1 зубок часнику;
  • 50 г сала;
  • 1,5 ст. л. рослинної олії;
  • 2 ч. л. солі;
  • 0,25 ч. л. меленого перцю ОгородникТМ;
  • 140 г вина.

Процес приготування

  • 1 крокПорції м’яса натерти часником, сіллю і перцем Огородник™. Налити в каструлю олію і покласти половину порції сала, моркви, шар м’яса. На нього – нарізану цибулю і гриби.
  • 2 крокПотім другий шар м’яса, цибулі і грибів, закінчити шаром м’яса. Прикрити його скибками сала, полити вином і посипати перцем Огородник™.
  • 3 крокПокласти в нагріту до 200°С духовку на 30-40 хвилин (поки м’ясо не стане м’яким).

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test