
Яловичина по-бургундськи
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 кг яловичини (із задньої ноги);
- 2-3 цибулини;
- 4 моркви;
- 200 г свіжих грибів;
- 1 зубок часнику;
- 50 г сала;
- 1,5 ст. л. рослинної олії;
- 2 ч. л. солі;
- 0,25 ч. л. меленого перцю ОгородникТМ;
- 140 г вина.
Процес приготування
- 1 крокПорції м’яса натерти часником, сіллю і перцем Огородник™. Налити в каструлю олію і покласти половину порції сала, моркви, шар м’яса. На нього – нарізану цибулю і гриби.
- 2 крокПотім другий шар м’яса, цибулі і грибів, закінчити шаром м’яса. Прикрити його скибками сала, полити вином і посипати перцем Огородник™.
- 3 крокПокласти в нагріту до 200°С духовку на 30-40 хвилин (поки м’ясо не стане м’яким).