Яловичина, тушкована по-провансальськи

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг яловичини (із задньої ноги);
  • 150 г свинного сала;
  • 3 ст. л. дрібно нарізаної зелені петрушки;
  • 3 зубки часнику;
  • 2 склянки сухого білого вина;
  • 100 г коньяку;
  • 1 склянку рослинної олії;
  • 2 моркви;
  • 1 велика цибулина;
  • 200 г свіжих грибів;
  • 200 г томатів;
  • маслини (за бажанням);
  • зелень;
  • кмин або селеру;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати на квадратні шматки (приблизно 6 см), нашпигувати свинним салом, обсипаним дрібно нарізаною зеленню петрушки і розтертим часником. Залишити на декілька годин в маринаді із білого сухого вина, коньяку і рослинної олії.
  • 2 крокНа дно каструлі покласти зачищений шматок свинного сала зі шкірою, нарізаною скибками морквою, шматки яловичини у переміж з нарізаною кільцями цибулею, скибочками грибів і томатів без шкірки, маслинами (без кісточок). Посипати сіллю, зеленню петрушки, що залишилася і додати лавровий лист Огородник™.
  • 3 крокВилити в каструлю маринад, 2 склянки води, додати кмин, накрити кришкою, придавити її і покласти в середньо прогріту (120-130°C) духовку на 6-7 годин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test