
Яловичина, тушкована в кисло-солодкому соусі
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
45 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500-600 г яловичини;
- 3 ст. л. вершкового масла;
- 2 ст. л. томату-пюре;
- 1 цибулина;
- 1 корінь моркви;
- 1 корінь петрушки (або селери);
- 2 ст. л. цукру (без верху);
- 1 ст. л. винного оцту;
- коріандр;
- 60 г житнього хліба;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо нарізати в поперек волокон, трохи відбити, посипати сіллю, панірувати в муці, обсмажити на смальці. Обсмажені шматки скласти в каструлю, залити бульйоном або водою так, щоб м’ясо було тільки трохи покрито, і тушкувати майже до готовності.
- 2 крокПотім додати дрібно нарізані і спасеровані коріння, спеції Огородник™, подрібнені сухарі, томат-пюре, оцет і цукор. Після цього продовжувати тушкувати до повної готовності м’яса і овочів.
- 3 крокПодати до столу із соусом, в якому тушкувалося м’ясо, посипавши зеленню. Гарнірувати квасолею, макаронами або картоплею (відвареною або смаженою).