Яловичина, тушкована в кисло-солодкому соусі

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500-600 г яловичини;
  • 3 ст. л. вершкового масла;
  • 2 ст. л. томату-пюре;
  • 1 цибулина;
  • 1 корінь моркви;
  • 1 корінь петрушки (або селери);
  • 2 ст. л. цукру (без верху);
  • 1 ст. л. винного оцту;
  • коріандр;
  • 60 г житнього хліба;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати в поперек волокон, трохи відбити, посипати сіллю, панірувати в муці, обсмажити на смальці. Обсмажені шматки скласти в каструлю, залити бульйоном або водою так, щоб м’ясо було тільки трохи покрито, і тушкувати майже до готовності.
  • 2 крокПотім додати дрібно нарізані і спасеровані коріння, спеції Огородник™, подрібнені сухарі, томат-пюре, оцет і цукор. Після цього продовжувати тушкувати до повної готовності м’яса і овочів.
  • 3 крокПодати до столу із соусом, в якому тушкувалося м’ясо, посипавши зеленню. Гарнірувати квасолею, макаронами або картоплею (відвареною або смаженою).

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test