Яловичина, тушкована з грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г м’якоті яловичини;
  • 100 г копченої грудинки;
  • 1-2 цибулини;
  • 2 ст. л. смальцю;
  • 3 ст. л. томата-пюре;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 200 г грибів;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати скибками, а грудинку – дрібними кубиками. Обсмажити їх з цибулею, залити бульйоном, додати томат-пюре, прянощі Огородник™, накрити каструлю кришкою і тушкувати до готовності на слабкому вогні.
  • 2 крокНа бульйоні, в якому тушилося м’ясо, приготувати соус з додаванням підсмажених і тоненько нашинкованих грибів. В соус покласти м’ясо і прокип’ятити.
  • 3 крокПодати з макаронами або картоплею (відвареною або смаженою). Тушковане м’ясо з грибами можна приготувати і без грудинки.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test