
Яловичина відварна з овочами
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
60 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 600 г яловичини;
- 1/2 кореня петрушки;
- 1 шт. ріпчастої цибулі;
- 400 г картоплі;
- 2 шт. моркви;
- 120 г кабачків;
- 280 г білокачанної капусти;
- 20 г смальцю;
- 12 г борошна;
- зелень;
- спеції ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо зачистити від сухожиль і плівки, нарізати невеликими кубиками, покласти в сотейник і залити киплячим бульйоном або окропом (рідина не повинна перевищувати більше, ніж у двічі рівень м’яса). Довести до кипіння і посолити.
- 2 крокЧерез 15-20 хвилин додати коріння, і продовжувати варіння на слабкому вогні. Недоводячи до повної готовності, м’ясо вийняти в порційний посуд і гарнірувати картоплею у формі бочечок, скибками цибулі, моркви, кабачків, а також капустою, нарізаною шашками.
- 3 крокЗаправити перцем і лавровим листом Огородник™ та залити білим соусом, приготованим на процідженому бульйоні. Довести до кипіння, додати рублений часник і варити до готовності. Подавати у тому ж посуді, посипавши зеленню.