Яловичина відварна з овочами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600 г яловичини;
  • 1/2 кореня петрушки;
  • 1 шт. ріпчастої цибулі;
  • 400 г картоплі;
  • 2 шт. моркви;
  • 120 г кабачків;
  • 280 г білокачанної капусти;
  • 20 г смальцю;
  • 12 г борошна;
  • зелень;
  • спеції ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо зачистити від сухожиль і плівки, нарізати невеликими кубиками, покласти в сотейник і залити киплячим бульйоном або окропом (рідина не повинна перевищувати більше, ніж у двічі рівень м’яса). Довести до кипіння і посолити.
  • 2 крокЧерез 15-20 хвилин додати коріння, і продовжувати варіння на слабкому вогні. Недоводячи до повної готовності, м’ясо вийняти в порційний посуд і гарнірувати картоплею у формі бочечок, скибками цибулі, моркви, кабачків, а також капустою, нарізаною шашками.
  • 3 крокЗаправити перцем і лавровим листом Огородник™ та залити білим соусом, приготованим на процідженому бульйоні. Довести до кипіння, додати рублений часник і варити до готовності. Подавати у тому ж посуді, посипавши зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test