Яловичина відварна з соусом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 700 г жирної яловичини (лопатка, грудинка);
  • 100 г овочів (цибуля, морква, корінь петрушки, селера);
  • 200 г соусу сметанного з хріном (або томатного, грибного);
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • перець горошком ОгородникТМ:
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо покласти в киплячу воду, дати закипіти, зняти піну і варити на слабкому вогні не менше години.
  • 2 крокПотім додати овочі, спеції Огородник™, посолити і варити до готовності.
  • 3 крокПісля вийняти з бульйону, нарізати на порційні шматки і подати з гарніром (макаронами, кашею, картоплею, бобовими) та соусом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test