Яловичина з часником

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600 г яловичини;
  • 10-12 картоплин;
  • 1 ст. л. вершкового масла;
  • 0,5 склянки хлібного квасу;
  • зелень;
  • часник;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПідготовлені яловичину і коріння залити гарячою водою, довести до кипіння. У міру появи накипу знімати його шумівкою.
  • 2 крокМ’ясо варити на малому вогні при помірному кипінні 1-1,5 години. В кінці варіння додати сіль, хлібний квас і варити до готовності.
  • 3 крокВарене м’ясо нарізати в поперек волокон, викласти на тарілку, збоку – відварену картоплю. Полити топленим маслом і тертим часником, розведеним бульйоном, посипати зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test