Яловичина з грибами по-болгарськи

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг яловичини (грудинка);
  • 3-4 ст. л. смальцю;
  • 150 г сала;
  • 500 г свіжих грибів;
  • 15-20 горошин чорного перцю ОгородникТМ;
  • 2 склянки води;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати і обсмажити на смальці, посолити і додати перець Огородник™.
  • 2 крокДно каструлі викласти тоненькими скибками сала, на нього покласти м’ясо і грубо нарізані гриби (дрібні залишити цілими), влити гарячу воду, поперчити, посолити і варити на слабкому вогні під щільно закритою кришкою.
  • 3 крокКоли м’ясо стане м’яким, подати його разом з грибами, поливши процідженим соусом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test