Язик під грибним соусом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г язика;
  • 1-2 моркви;
  • 1 корінь селери;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 цибуля;
  • сіль;

Інгредієнти для соусу:

  • 3 ст. л. борошна;
  • 4-5 ст. л. жиру;
  • 1 стакан вина (або 2 ст. л. оцту);
  • 150 г свіжих грибів;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПідготовлений язик відварити в підсоленій воді з додаванням нарізаних великими скибочками овочів. Готовий язик вийняти з бульйону, зняти шкірку, охолодити, нарізати та викласти на тарілку.
  • 2 крокПриготувати білий соус, використавши половину норми масла, з додаванням вина або оцту. Очистити та нарізати гриби, підсмажити їх на маслі, що залишилося і ввести в соус. Варити 10 хвилин, підливаючи бульйон, якщо соус вийде дуже густим. Готовим соусом залити язик.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test