
Язик, смажений в сухарях
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
90 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г язика;
- 100 г овочів (для варіння);
- 1 ст. л. борошна;
- 3 ст. л. сухарів;
- 1 яйце;
- 2 ст. л. жиру;
- 200 г соусу томатного або червоного з вином (або 1 ст. л. вершкового масла);
- лавровий лист ОгородникТМ;
- мелений перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокЯзик відварити з овочами, зняти шкірку та охолодити. Яловичі або свинячі язики розрізати уздовж на тоненькі скибочки, баранячі залишити цілими, посолити, панірувати в борошні, а потім, змочивши у збитому яйці, панірувати в сухарях та обсмажити в жирі.
- 2 крокПодавати зі смаженою картоплею або картопляним пюре, поливши маслом. Соус подавати окремо.