Язик, смажений в сухарях

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г язика;
  • 100 г овочів (для варіння);
  • 1 ст. л. борошна;
  • 3 ст. л. сухарів;
  • 1 яйце;
  • 2 ст. л. жиру;
  • 200 г соусу томатного або червоного з вином (або 1 ст. л. вершкового масла);
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЯзик відварити з овочами, зняти шкірку та охолодити. Яловичі або свинячі язики розрізати уздовж на тоненькі скибочки, баранячі залишити цілими, посолити, панірувати в борошні, а потім, змочивши у збитому яйці, панірувати в сухарях та обсмажити в жирі.
  • 2 крокПодавати зі смаженою картоплею або картопляним пюре, поливши маслом. Соус подавати окремо.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test