Язик, варений з овочами в горщику

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г язика;
  • 300 г картоплі;
  • 0,5 моркви;
  • 0,5 ріпи;
  • 1 корінь петрушки;
  • 2 цибулини (або 2-3 шт. дрібної цибулі);
  • 200 г білокачанної або брюссельської капусти;
  • 200 г білого соусу;
  • 1 ст. л. подрібненої зелені;
  • 4-5 горошин чорного перцю ОгородникТМ;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЯзик ретельно поскоблити, промити холодною водою, а солений – вимочувати в холодній воді протягом 4-5 годин; потім відварити до готовності при слабкому кипінні (час варіння язика – 2-4 години). Після 1-2 год. варіння у воду з язиком додають сіль (якщо язик не солоний), нарізані скибочками моркву, цибулю, петрушку та лавровий лист Огородник™.
  • 2 крокВарений язик перекласти з бульйону в холодну воду і відразу зняти з нього шкіру. Нарізані шматочки яловичого язика покласти в керамічний горщик, додати нарізані невеликими скибками моркву, ріпу та петрушку. Туди ж додати нарізану шашками свіжу білокачанну капусту або цілі кочешки брюссельської капусти, невелика ціла цибуля (сажанець) або нарізана велика і картоплю, нарізану кубиками, лавровий лист і перець Огородник™.
  • 3 крокЗалити процідженим бульйоном і варити при слабкому кипінні до готовності овочів. Після цього додати соус, акуратно перемішати та прокип’ятити. Можна додати ще й інші овочі – буряк, помідори, кабачки, кольрабі, відповідно зменшуючи при цьому кількість моркви, ріпи та цибулі. Подати в тому ж горщику з бульйоном та овочами.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test