
Ікра баклажанна з овочами
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
25 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 400 г баклажанів;
- 100 г моркви;
- 150 г капусти;
- 2 цибулі;
- 4 ст. л. рослинної олії;
- 3 помідори;
- 2 ч. л. оцту;
- зелена цибуля;
- зелень петрушки або кріп;
- мелений перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокБаклажани випекти в духовці, зняти з них шкірку, м’якоть дрібно порубати.
- 2 крокПомідори (очищені від шкірки), цибулю, моркву та капусту дрібно нарізати і підсмажити на олії. Потім змішати з баклажанами і тушкувати 15 хвилин, помішуючи.
- 3 крокЗаправити ікру оцтом, сіллю, перцем Огородник™, охолодити. При подачі до столу посипати зеленою цибулею та зеленню.