Ікра баклажанна з овочами

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    25 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г баклажанів;
  • 100 г моркви;
  • 150 г капусти;
  • 2 цибулі;
  • 4 ст. л. рослинної олії;
  • 3 помідори;
  • 2 ч. л. оцту;
  • зелена цибуля;
  • зелень петрушки або кріп;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокБаклажани випекти в духовці, зняти з них шкірку, м’якоть дрібно порубати.
  • 2 крокПомідори (очищені від шкірки), цибулю, моркву та капусту дрібно нарізати і підсмажити на олії. Потім змішати з баклажанами і тушкувати 15 хвилин, помішуючи.
  • 3 крокЗаправити ікру оцтом, сіллю, перцем Огородник™, охолодити. При подачі до столу посипати зеленою цибулею та зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test