
Індичка, фарширована рисом
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
60 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 невелика індичка з потрухами;
- 2 цибулини;
- 4 ст. л. вершкового масла;
- 1 стакан рису;
- 50 г родзинок;
- зелень петрушки;
- чорний мелений перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокЦибулю дрібно нарізати та обсмажити. Серце, печінку, жир та шматочки шкіри з шиї дрібно нарізати і також підсмажити.
- 2 крокПотім додати рис, продовжувати смажити, влити трохи води і дати рису набрякнути. Посолити, приправити перцем Огородник™, додати родзинки та дрібно нарізану зелень, добре перемішати.
- 3 крокПриготованою сумішшю нафарширувати індичку, зашити та полити олією. Поставити в середньо нагріту духовку.
- 4 крокГарнірувати салатом. Якщо індичка немолода, то її потрібно попередньо відварити.