Індичка, фарширована рисом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 невелика індичка з потрухами;
  • 2 цибулини;
  • 4 ст. л. вершкового масла;
  • 1 стакан рису;
  • 50 г родзинок;
  • зелень петрушки;
  • чорний мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЦибулю дрібно нарізати та обсмажити. Серце, печінку, жир та шматочки шкіри з шиї дрібно нарізати і також підсмажити.
  • 2 крокПотім додати рис, продовжувати смажити, влити трохи води і дати рису набрякнути. Посолити, приправити перцем Огородник™, додати родзинки та дрібно нарізану зелень, добре перемішати.
  • 3 крокПриготованою сумішшю нафарширувати індичку, зашити та полити олією. Поставити в середньо нагріту духовку.
  • 4 крокГарнірувати салатом. Якщо індичка немолода, то її потрібно попередньо відварити.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test