Індичка по-болгарськи

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг молодої індички;
  • 2 моркви;
  • 0,5 кореня селери;
  • 5-6 цибулин;
  • 6-7 зубків часнику;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 100 г вина;
  • 4-5 помідорів;
  • лимон;
  • зелень;
  • спеції ОгородникТМ.

Процес приготування

  • 1 крокІндичку розділити на порції, залити гарячою водою, довести до кипіння, посолити, додати нарізані скибками коріння, цибулю та часник, а також приправи та спеції Огородник™.
  • 2 крокТушкувати до готовності на помірному вогні, а потім викласти на лист та запекти в помірно гарячій духовці.
  • 3 крокБорошно розвести вином, додати нарізані кружальцями помідори, декілька скибок лимону та сіль.
  • 4 крокЗалити цією масою індичку, посипати її дрібно нарізаною зеленню і подати до столу в холодному вигляді.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test