
Кабан тушкований
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
60 хвилин
-
6 порцій
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 700 г м'яса;
- 400 г маринаду;
- 50 г топленого свинячого сала;
- 150 г сухого червоного вина;
- 1 морква;
- 1 корінь петрушки;
- 1 корінь селери;
- 2 цибулини;
- 1 ст. л. борошна.
Процес приготування
- 1 крокПідготовлене м’ясо нашпигувати шматочками петрушки та селери, покласти в посуд, що не окислюється, залити холодним маринадом та витримати в ньому дві доби.
- 2 крокПотім обсмажити, скласти в глибокий посуд, залити до половини бульйоном, звареним з м’ясних кісток, вином, додати нарізану цибулю та тушкувати до готовності.
- 3 крокУ бульйон, в якому тушкувалось м’ясо, додати підсушену муку, прокип’ятити 15-20 хвилин, посолити та процідити.
- 4 крокМ’ясо нарізати широкими скибками впоперек волокон та залити соусом. Гарнірувати смаженою картоплею, тушкованою капустою, квасолею або макаронами.