Кабан тушкований

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 700 г м'яса;
  • 400 г маринаду;
  • 50 г топленого свинячого сала;
  • 150 г сухого червоного вина;
  • 1 морква;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 корінь селери;
  • 2 цибулини;
  • 1 ст. л. борошна.

Процес приготування

  • 1 крокПідготовлене м’ясо нашпигувати шматочками петрушки та селери, покласти в посуд, що не окислюється, залити холодним маринадом та витримати в ньому дві доби.
  • 2 крокПотім обсмажити, скласти в глибокий посуд, залити до половини бульйоном, звареним з м’ясних кісток, вином, додати нарізану цибулю та тушкувати до готовності.
  • 3 крокУ бульйон, в якому тушкувалось м’ясо, додати підсушену муку, прокип’ятити 15-20 хвилин, посолити та процідити.
  • 4 крокМ’ясо нарізати широкими скибками впоперек волокон та залити соусом. Гарнірувати смаженою картоплею, тушкованою капустою, квасолею або макаронами.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test