Каччукко. Рибний суп із Ліворно

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    30 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • суміш морепродуктів (кальмари, мідії, креветки) – 1 кг;
  • морська риба (окунь, дорадо) – 1 кг;
  • червоне сухе вино – 150 мл;
  • свіжа томатна паста або помідори у власному соку – 300 г;/li>
  • цибуля – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • часник – кілька зубчиків;
  • стебла селери;
  • зелень петрушки;
  • лавровий лист;
  • приправа «Середземноморська» ТМ Огородник – за смаком;
  • сіль, перець чилі ТМ Огородник – за смаком;
  • оливкова олія;
  • хліб.

Процес приготування

  • 1 крокОчистіть рибу та поріжте на рівномірні шматки. Голови та кістки залийте водою і варіть 30-40 хв. на невеликому вогні.
  • 2 крокВідділіть м’ясо від кісток і перетріть через сито, проціджуючи бульйон. Таким чином, вийде 2 л рибного бульйону.
  • 3 крокПомийте морепродукти, очистіть і подрібніть (якщо це потрібно).
  • 4 крокУ каструлі або сотейнику розігрійте оливкову олію та підсмажте нарізану цибулю, моркву, стебла селери. Далі – додайте морепродукти і протушкуйте 5-7 хв.
  • 5 крокДодайте томатну пасту або помідори, влийте червоне вино і протушкуйте суміш 10-12 хв., потім влийте рибний бульйон.
  • 6 крокВикладіть у каструлю рибу, додайте сіль, спеції за смаком і лавровий лист. Подавати такий суп варто із підсмаженим шматками хліба, які кладуть на дно тарілки і поливають готовим супом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test