Качка з грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 качка;
  • 100 г жиру;
  • 1 цибулина;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 2-3 помідори (або 1 ст. л. томату-пюре)
  • 500 г свіжих грибів;
  • мелений чорний перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКачку, розроблену на порційні шматки, залити холодною водою.
  • 2 крокЯк тільки вода закипить, посолити та продовжувати варити до м’якого стану. Цибулю нарізати, трохи обсмажити, додати борошно і знову обсмажити.
  • 3 крокПотім додати очищені та подрібнені на тертці помідори, розвести качиним бульйоном. В отриманий соус покласти качку, очищені та нарізані гриби, посолити і тушкувати до готовності на слабкому вогні. Перед подачею на стіл приправити перцем Огородник™.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test