Качка з вершками

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 700-800 г качки;
  • 2 ст. л. маргарину;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 100 г виноградного вина;
  • 400 г червоного соусу;
  • 1 склянка вершків;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокОброблену качку припустити в невеликій кількості води з маргарином, нарізаною морквою та цибулею, потім влити вино, соус і тушкувати до готовності.
  • 2 крокПотім додати вершки і прокип’ятити 8-10 хвилин. Подати з гарніром, поливши соусом, в якому качка тушкувалась.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test