Каджунські креветки

  • recipe-time

    Підготовка

    15 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г тигрових креветок;
  • 1 ст. л. соку лайма;
  • 1 ст. л. оливкової олії;
  • листя салату.

Для заправки потрібні:

  • 1 ст. л. кунжуту;
  • 1 ч. л. сушеної петрушки;
  • подрібнена зелена цибуля;
  • морська сіль із середземноморськими травами ТМ Огородник;
  • 1 ч. л. сушеного часнику;
  • мелений чорний та червоний перець, паприка (за смаком);
  • 1 ч. л. сушеного орегано.

Процес приготування

  • 1 крокРетельно помийте і почистіть креветки. Додайте до них столову ложку соку лайма і заправте каджунськими спеціями.
  • 2 крокРозігрійте сковороду та обсмажте креветки не більше 4 хвилин. Викладіть їх на паперові рушники, щоб позбутися зайвої олії.
  • 3 крокГотову страву подавайте до столу, загорнувши в салатні листя і прикрасивши кунжутом, свіжою або сушеною петрушкою, а також зеленою цибулею.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test