Кальмари із редискою

  • recipe-time

    Підготовка

    15 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 2-3 кальмари;
  • 350 г редиски;
  • 1 ст. л. цукру;
  • оцет;
  • зелень;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокРозрізати кальмара поздовж на 4 частини, потім в поперек тоненькими довгими скибками.
  • 2 крокПосолити і через хвилин 20 опустити в гарячу воду (на 3-5 хвилин), потім промити холодною водою і відцідити.
  • 3 крокЗалити невеликою кількістю оцту. Редиску почистити, подрібнити на тертці, трохи віджати.
  • 4 крокЗаправити оцтом, відцідженим із кальмара, викласти на тарілку, прикрасити зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test