
Кальмари із редискою
-
Підготовка
15 хвилин
-
Готувати
10 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 2-3 кальмари;
- 350 г редиски;
- 1 ст. л. цукру;
- оцет;
- зелень;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокРозрізати кальмара поздовж на 4 частини, потім в поперек тоненькими довгими скибками.
- 2 крокПосолити і через хвилин 20 опустити в гарячу воду (на 3-5 хвилин), потім промити холодною водою і відцідити.
- 3 крокЗалити невеликою кількістю оцту. Редиску почистити, подрібнити на тертці, трохи віджати.
- 4 крокЗаправити оцтом, відцідженим із кальмара, викласти на тарілку, прикрасити зеленню.